Üzentek társuknak

Ennél meghatóbb spanyol nagydíjat még nem látott!

Schumacher első ferraris győzelmére emlékeztek: az egész csapat összeállt egy fénykép erejéig, táblával a kezükben.

2014.05.11 13:26MTI

Az istálló történetének első Michael Schumacher-futamgyőzelmére emlékezett vasárnap a Forma-1-es Ferrari a siker helyszínén, a barcelonai Spanyol Nagydíjon.

Az új csapatfőnök, Marco Mattiacci és a két jelenlegi pilóta, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen társaságában az egész csapat összeállt egy fénykép erejéig, előttük pedig egy táblán az volt olvasható, hogy "Emlékezünk az első győzelmedre velünk - Forza Michael."

A hétszeres világbajnok Schumcher 1996. június 2-án, Barcelonában nyerte első futamát a Ferrari színeiben, ezt aztán később még további 71 követte.

A 45 éves sportember - aki 2012 végén vonult vissza végleg a Forma-1-től - december 29-én, a franciaországi Méribelben síbalesetet szenvedett, és súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartják őt az orvosok, és január végén kezdték el a fokozatos felébresztését - az aktuális állapotáról közel egy hónapja nem adtak ki hivatalos közleményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.