Zajlk az élet az F1-ben

Vettel: "Az új Forma-1 sz.r!"

Élesen bírálta a Forma-1-ben idén bevezetett turbómotorok hangját Sebastian Vettel, a németek négyszeres világbajnoka. Jenson Button eközben Vettelt kritizálta.

2014.03.27 12:55MTI
MTI

"Sz.r" - összegezte véleményét az 1,6 literes, hathengeres erőforrásokról a Red Bull pilótája a hétvégi Malajziai Nagydíj helyszínén, majd kifejtette: "Egy Forma-1-es kocsi legyen hangos, most egy bárban nagyobb a hangzavar, mint a versenypályán. Ha rajtam múlna, ismét V12-es motorokat használnánk, az akkumulátorokat pedig meghagynánk a mobiltelefonoknak."

A 26 éves Vettel elmondta, hogy amikor hatévesen kiment élete első F1-es futamára, akkor a motorok hangja tette rá a legnagyobb hatást.

A McLaren pilótája, Jenson Button ugyanakkor rendre intette Vettelt, mondván: "Ha nem tetszik neki valami, versenyezzen máshol."

A brit versenyző hozzátette, ha valaki elsőnek halad át a célvonalon, és megnyer egy GP-t, akkor nem érdekli, hogy az autójának milyen a hangja vagy a külseje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.