Sokat fogyott

Michael Schumacher már csak 55 kiló

Olasz lapinformációk szerint az egykori Forma-1-es versenyző, a jelenleg kómában fekvő Michael Schumacher már csak 55 kg, ami magasságához képest rendkívül kevés.

2014.03.23 15:13ma.hu

A német legenda még december végén szenvedett súlyos síbalesetet, aminek következtében mesterséges altatásba került. Schumacher menedzsere Sabine Kehm szerint továbbra is az ébresztési fázisban van, de a teljes felébredés még hosszú ideig is eltarthat.

A család tagjai minden nap meglátogatják a hétszeres világbajnokot és hisznek a teljes felépülésben.

Schumacher állítólag 75 kg-al került a kórházba, de most már legalább 20 kilót adott le, a Gazzetta dello Sport értesülései szerint. Ez egy kómában lévő betegnél nem meglepő, az orvosok szerint. Közrejátszhat az is, hogy gyakorlatilag már 3 hónapja mozdulatlan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.