A malájok voltak az utolsók

Kobajasi visszatér a Forma-1-be

A Caterham istálló bejelentette, hogy az idei szezonban a japán Kobajasi Kamui és a svéd Marcus Ericsson lesz a csapat két pilótája.

2014.01.21 13:45MTI

Ezzel kialakult az F1 2014-es idényének 22 fős mezőnye, mivel a malajziai tulajdonú gárda volt az utolsó, amely még tartozott az idei versenyzőinek nevével.

A Caterham tavaly a holland Giedo van der Gardét és a francia Charles Picet foglalkoztatta, pontot azonban nem sikerült szereznie a világbajnoki sorozatban, amelyben 2010-es debütálása óta eredménytelen.

A 27 éves Kobajasi 2009 és 2012 között szerepelt már a Forma-1-ben, 60 versenyen 125 pontot gyűjtött. Legjobb eredménye a 2012-es Japán Nagydíjon elért harmadik hely volt.

A 23 esztendős Ericsson az elitkategória előszobájának tekinthető GP2-es sorozatból érkezett az F1-be, ahol legutóbb 1991-ben, Stefan Johansson személyében szerepelt svéd pilóta a mezőnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.