A politikai helyzet az ok

Füstbe ment Schumacher visszatérése, elmarad a RoC 2013

Eredetileg december 14 és 15 között rendezték volna meg idén a Bajnokok Tornája (Race Of Champions) elnevezésű autóversenyt. Az eseményen több nagy név mellett Michael Schumacher és David Coulthard is részt vett volna.

2013.12.02 20:27ma.hu

A tervek szerint Thaiföld adott volna otthont a versenynek ugyanúgy, mint tavaly. Most azonban az országban uralkodó politikai helyzet ezt nem teszi lehetővé. Sajnos már jó ideje folyamatos zavargások jellemzik a főváros, Bangkok utcáit, így érthető, hogy nem kockáztathatnak a szervezők. A 25 éve rendszeresen minden évben megrendezésre kerülő Race Of Champions versenyt tehát törölni kell.

Remény egyébként még van arra, hogy valahogy egy másik időpontban pótolják majd a viadalt. Azok pedig, akik már megváltották jegyüket most visszakapják az árát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.