Év végén válik meg posztjától

Távozik a Forma-1-es Mercedes csapat főnöke

Távozik a Forma-1-es Mercedes istállótól Ross Brawn csapatfőnök-résztulajdonos. Az 59 éves brit üzletember az év végén válik meg posztjától, de már addig is átadja hivatalát két helyettesének.

2013.11.28 10:28MTI
MTI

Az üzleti részért Toto Wolff, a szakmai-technikai területért Paddy Lowe felel majd. Brawn korábban a Ferrarinál, a Hondánál, majd a Brawn GP-nél dolgozott vezető beosztásban.

A Mercedes csapat a vasárnap zárult szezonban 360 pontot szerzett, és második lett a Red Bull (596 pont) mögött. A pilóták között a brit Lewis Hamilton 189 pontot gyűjtve negyedik, a német Nico Rosberg pedig 171-gyel a hatodik lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.