Most pihen pár napot

Kimi Räikkönent megműtötték

Orvosa szerint jól sikerült Kimi Räikkönen finn Forma-1-es pilóta hátműtétje.

2013.11.15 21:45MTI

A Lotus idei pilótáját, aki jövőre már a Ferrari versenyzője lesz, Afshin Gangi operálta meg Strasbourgban, s a beavatkozást "abszolút sikeresnek" nevezte.

A Lotus közleménye szerint a Ferrarival 2007-ben vb-címet nyert 34 éves pilóta pihen pár napot, majd jövő héten megkezdi rehabilitációját.

Räikkönen a szeptemberi Szingapúri Nagydíj óta panaszkodott erőteljes hátfájdalmakra, ugyanakkor a boxutcai pletykák szerint a Lotusszal fennálló pénzügyi vita is okozhatta a Jégembernek becézett finn távolmaradását. A legutóbbi, Abu-Dzabiban rendezett GP-n ugyanis Räikkönen azt mondta, mivel csapata még semmit sem fizetett neki az idén, azon gondolkodik, hogy az utolsó két futamon nem áll rajthoz.

A pilóták pontversenyében harmadik helyen álló Räikkönent honfitársa, Heikki Kovalainen helyettesíti hétvégén az Egyesült Államok Nagydíján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.