Abu-Dzabi Nagydíj

Ismét Vettelt méltatja a nemzetközi sajtó

Elsősorban a negyedik világbajnoki címét már korábban, Indiában bebiztosított Sebastian Vettel sorozatban aratott hetedik futamgyőzelmével foglalkozik a nemzetközi sajtó a vasárnapi Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj másnapján.

2013.11.04 15:18MTI
MTI

A Red Bull német pilótája ezzel beállította Michael Schumacher rekordját, ugyanis előtte csak a hétszeres világbajnok honfitárs volt képes sorozatban hét futamot nyerni, még 2004-ben.

Németország:
Bild: "Vettel-ünnep. A hetedik győzelem sorozatban - egy újabb Schumi-rekord, amelyet beállított a Forma-1 bajnoka"

Süddeutsche Zeitung: "30.8 másodperc előny Abu-Dzabiban, ismét füstöltek a gumik. Sebastian Vettel a sorozatban aratott hetedik futamgyőzelem után is ujjongott."

Frankfurter Allgemeine Zeitung:"Mindössze egy héttel negyedik világbajnoki címe begyűjtése után Vettel beállította Schumacher csúcsát: sorozatban a hetedik győzelem Abu-Dzabiban"

Die Welt: "Vettelnek már csak Schumacher az ellenfele. A világbajnok győztes előadása Abu-Dzabiban"

Stuttgarter Zeitung: "Egy siker a szülőknek. Sebastian Vettel folytatta sorozatát Abu-Dzabiban, a diadalt pedig a családjának ajánlotta, akiknek sokat köszönhet."

Stuttgarter Nachrichten: "A nyári szünet óta nagy a monotónia a Forma-1-ben, azóta mindig Sebastian Vettelnek hívják a GP-győztest."

Olaszország:
La Gazzetta dello Sport: "VET7EL. Telhetetlen, mint Ascari és Schumi. Agresszív, nem ismer kegyelmet, irtózatos, okos. Egy szóval? Sebastian Vettel."

Corriere dello Sport: "Vettel, a magányos király"

La Repubblica: "A Forma-Vettelben már csak a morzsákért folyik a harc. Teljes uralom Abu-Dzabiban. Egy nyer, a többi veszekszik. S aki nyer, az természetesen Sebastian Vettel.

"La Stampa: "Vettel - vég nélküli uralom. Sebastian Vettel zsinórban hetedik futamgyőzelmét aratta. Senkinek nem sikerül az első kanyarnál tovább lépést tartani vele."

Spanyolország:
El Mundo: "Vettel +Éhes Heidije+ még mindig éhes a sikerre."

El Periodico: "Vettel hetedik győzelmét aratta és együtt ünnepelte rekordját az egész családjával."

Marca: "Vettel a 7-es számmal belépett a Forma-1-történelembe. Beállította Michael Schumacher rekordját."

El Mundo Deportivo: "Vettelnek és a Red Bulljának továbbra sincs ellenfele."

Anglia:
The Independent:
"Vettelnek szokásává vált a győzelem. Még több rekordra tör."

Ausztria:
Kurier: "Sebastian Vettel nem ismer irgalmat."

Der Standard: "A Red Bull német pilótája még nem unja a győzelmet."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.