Forma-1

Koreai Nagydíj - a nemzetközi sajtó szemével

A nemzetközi sajtó főként a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel újabb sikerét taglalja, miután a Red Bull német pilótája a vasárnapi Forma-1-es Koreai Nagydíj megnyerésével még közelebb került sorozatban negyedik vb-címéhez.

2013.10.07 15:48MTI
Fotó: MTI

Spanyolország:
El País:
"Vettelnek nyár óta verhetetlen autója van, amelyben a konkurenciát egy évvel megelőzve már most +turbómotor+ dolgozik. Érdekes lesz, hogyan reagál a német pilóta jövőre, amikor a vetélytársak közelebb kerülnek hozzá az új szabályozás révén."

El Mundo:
"Vettel megszokásból nyert, számára teljesen mindegy, hogy a bolygónak melyik pontján van, éppen és nappal vagy éjszaka van-e. A legnagyobb nyugalommal beül a kocsijába, és az elejétől a végéig ural minden futamot."

Marca:
"Vettel Vettel ellen: a nyári szünet óta az F1-ben csak egy versenyző van. A vb a címvédő német monológjáról szól, Fernando Alonso nem tud csodát tenni, ez ennyi volt."

As:
"Vettel, mindig csak Vettel, a német korszakot teremtett a Forma-1-ben. Neki van a legjobb autója, folyamatosan csiszolja tudását, és körről körre hibátlanul halad. Valósággal táncol a pályán, riválisainak esélyt sem hagy, és szétzúzza az álmaikat."

Olaszország:
Tuttosport:
"Alonso kapitulált, a Ferrarinak csak Kimi Räikkönen maradt. A vörösök siralmasan szerepeltek Jeongamban, de a második helyen befutó finn ott volt Vettel sarkában."

Corriere dello Sport:
"Vettel-szóló Koreában, itt az első meccslabda. A 77 ponttal vezető német már most vasárnap véget vethet az izgalmaknak."

Gazzetta dello Sport:
"Fehér zászló, Alonso megadta magát."

Anglia: 
Daily Mail:
"Ez az egyeduralom felveti azt a kérdést, hogy az F1 nem lesz-e túl unalmas és kiszámítható a nézőknek."

The Sun:
"A német pilóta győzelme volt az egyetlen biztos dolog Koreában."

Independent:
"Vettel már negyedik világbajnoki címe felé haladt, mögötte pedig füst, tűz és viták tomboltak."

Franciaország:
Liberation:
"Vettel nem annyira volt egyeduralkodó, mint szokott, de nyert, és sorozatban negyedszer lehet világbajnok."

Figaro:
"Vettel rohamtempóban az újabb vb-cím felé."

Németország:
Bild: "Vettel nyer, nyer és nyer. Hamarosan zsebben a negyedik."

Süddeutsche Zeitung:
"Vettel csúcsközelben, ismét korai koronázás jöhet." Frankfurter

Allgemeine:
"A játékrontó öröme. Vettelt nem lehet megállítani, a többiek nehezen törődnek bele a sorsukba."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.