Monacói Nagydíj

A Renault szállítja majd a motort a Toro Rossókhoz

A Renault aktívan jelen van az F1-es sorozatban, mivel a Red Bull, a Lotus, a Williams és Caterham által használt blokkokat ő szolgáltatja.

2013.05.26 13:21MTI
Fotó: MTI

A következő idénytől a Renault szállítja majd a motort a Forma-1-ben szereplő Toro Rosso csapatnak is.

A bejelentéssel Carlos Ghosn, a Reanult-Nissan elnök-vezérigazgatója szolgált sajtótájékoztatón vasárnap délelőtt Monte-Carlóban a Monacói Nagydíj rajtja előtt néhány órával.

A Toro Rosso autóit jelenleg Ferrari-motorok hajtják.

A Renault aktívan jelen van az F1-es sorozatban, mivel a Red Bull, a Lotus, a Williams és Caterham által használt blokkokat ő szolgáltatja. Jövőre marad a kapcsolat a Red Bullal, újként kerül képbe a Toro Rosso, és amint azt Carlos Ghosn jelezte hamarosan egy harmadik istállót is megneveznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.