Forma-1

Ecclestone: Vettel lesz a világbajnok

Bernie Ecclestone szerint a címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyeri az idei Forma-1-es világbajnokságot.

2012.11.19 19:11MTI

 "Úgy vélem, hogy most Vettelre lenne érdemes fogadni - mondta hétfőn az F1-et irányító brit üzletember. - Sebastian több pontot szerzett eddig és több futamot nyert, így jobban rászolgált a végső sikerre. Kétségtelen tény: Alonso teljesítménye is elismerésre méltó, hiszen nem mindig a legjobb autóval versenyzett."
   
Az idei utolsó, vasárnapi Brazil GP előtt Vettel 13 ponttal vezet egyetlen riválisa, a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) előtt. A németnek egy negyedik hely is elég címe megvédéséhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.