A Renault tovább küzd

A Renault hosszú távra tervez

Olasz lapértesülés szerint a Renault a gyenge eredmények ellenére nem kíván kivonulni a Forma-1-ből.

2008.06.05 07:52MTI

"Még hosszú évekig szeretnénk szerepelni az F1-ben, amíg nem nyerünk újra, addig semmiképpen sem hagyjuk abba" - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak Carlos Ghosn, a Renault elnöke. 

A francia óriáscég első embere elmondta, hogy véleménye szerint jó úton haladnak és az idény második felében ennek már látható eredményei lesznek. A Renault, amely jelenleg csupán a hetedik a konstruktőrök versenyében, 2005-ben, majd egy évvel később is az első helyen végzett, a pilóták versenyét pedig mindkét esztendőben a spanyol Fernando Alonso nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.