Abu-Dzabi Nagydíj

Kimi Räikkönen a győztes

Kimi Räikkönen, a Lotus pilótája nyerte vasárnap az Abu-Dzabi Nagydíjat, a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei 18. futamát.

2012.11.04 16:11MTI

A finn versenyző mögött a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) lett a második és a vb-címvédő, a pontversenyben éllovas német Sebastian Vettel (Red Bull) - a boxutcából rajtolva - a harmadik. Räikkönen, aki 2007-ben nyert világbajnokságot a Ferrarival, és idén tért vissza az F1-be, a második helyről indult, a huszadik körben került az élre, majd végig megtartotta az előnyét. A finn pilóta idei első, pályafutása 19. futamgyőzelmét szerezte meg. A pontversenyben második Alonso tíz ponttal marad el Vetteltől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.