Nyert a Sauber

Forma-1 - Kobajasi volt a leggyorsabb a pénteki teszten

Kobajasi Kamui, a Sauber japán versenyzője érte el a legjobb köridőt pénteken, a Forma-1-es csapatok Barcelona közelében rendezett hivatalos tesztjének negyedik napján.

2012.02.24 17:58MTI

Kobajasi 145 kört teljesített, s leggyorsabb körében 1:22.312 perc alatt ért végig a 4,655 km hosszú pályán.

A második helyen Pastor Maldonado, a Williams venezuelai pilótája zárt 1:22.561-gyel, ő 134 körön át tesztelt. A harmadik legjobb idő - 1:23.119 - a brit Paul Di Restáé (Force India, 101 kör) volt.

A barcelonai teszt pénteken zárult. Jövő csütörtöktől vasárnapig szintén a katalán város közelében található Circuit de Catalunyán tesztelnek a csapatok. Az idei vb első futamát, az Ausztrál Nagydíjat március 18-án rendezik Melbourne-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.