Bourdais balesete

Rommá törte a vadonatúj Forma-1-es gépet

Sebastien Bourdais csúnyán összetörte a Toro Rosso vadonatúj versenygépét Barcelonában, így a csapatnak idő előtt be kellett fejeznie az STR3-as kódszámot viselő modell első tesztnapját.

2008.04.17 11:53f1vilag.hu

A francia versenyző szerencsére sérülés nélkül megúszta a balesetet, amely a kilences kanyarban következett be. Az autó azonban csúnyán megrongálódott.
 
A Toro Rosso csapatvezetője, Franz Tost kizárta a mechanikai meghibásodás lehetőségét, mindössze annyit mondott: "Egyszerűen túl gyorsan ment." Az STR3-as olyannyira összetörött, hogy a tervekkel ellentétben, Sebasian Vettel nem fogja tudni azt kipróbálni a holnapi edzésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.