Már megvédte világbajnoki címét

Vettel: most is nagy lesz a nyomás rajtam

Sebastian Vettel, a Red Bull pilótája, aki négy versennyel a zárás előtt már megvédte világbajnoki címét, azt mondta: imád versenyezni és a vasárnapi Forma-1-es Dél-koreai Nagydíj ugyanolyan fontos számára, mint a többi futam.

2011.10.13 16:39MTI

"Éppen ezért nagy lesz rajtam a nyomás. Ha egy versenyzőt nem érdekel, hogy hányadik helyen végez, akkor jobban teszi, ha otthon marad" - fogalmazott a már kétszeres vb-győztes Vettel.

Négy futammal a zárás előtt a német versenyzőnek 324 pontja van, mögötte a brit Jenson Button (McLaren, 210) a második és a spanyol Fernando Alonso (Ferrari, 202) a harmadik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.