El van ragadtatva a versenyzőktől

F1: BMW-futamgyőzelmet szimatol Peter Sauber

Peter Sauber, a Forma-1-es BMW-Sauber korábbi tulajdonosa azt mondta, hogy a hamarosan futamgyőzelmet arat a csapat egyik pilótája.

2008.04.13 10:05MTI

Peter Sauber, a Forma-1-es BMW-Sauber korábbi tulajdonosa azt mondta, hogy a hamarosan futamgyőzelmet arat a csapat egyik pilótája. "Nagyszerűen versenyeznek, el vagyok ragadtatva a teljesítményüktől - nyilatkozott az F1Racing.neten Sauber.

- Robert Kubica a legutóbbi viadalon, Bahreinben teljesen egyenrangú partnere volt a Ferrariknak, megnyerte az időmérőt, a futamon pedig a harmadik lett. Nincs már messze az idő, amikor az egyik autót elsőként intik le. Egy biztos: a csapatok versenyében a BMW az első és ez önmagáért beszél - mondta a korábbi tulajdonos.

A bahreini GP-n a lengyel Kubica a harmadik lett, míg a negyedik helyet a német Nick Heidfeld szerezte meg. A vb-pontversenyben Heidfeld a második, Kubica a negyedik, a konstruktőröknél pedig a BMW-Sauber vezet a Ferrari előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.