"Helmut azt mondta, hogy talán"

Még mindig nincs aláírva Webber 2012-es szerződése

A Red Bull nem győz eleget nyilatkozni Webberől s a folytatásról - Christian Horner Helmut Marko szavaira is reagált.

2011.08.02 16:41ma.hu

A helyzet azért is bonyolult, mer múlt éten még arról beszéltek, hogy a szerződés készen van, és Horner szavaival „már csak az aláírás hiányzik róla”. Ráadásul a hivatalos bejelentés sem történt meg a Magyar Nagydíjon.

„Beszélünk a csapatban Mark-ról a jövő évvel kapcsolatban, és azt várjuk, hogy itt legyen. Mark a csapat egyik kedvelt tagja” – mondta Horner. „Megegyeztünk, hogy a nyár végén le fogunk ülni, és beszélünk. Nagyon jó kapcsolatom van vele és mindig előremutatóak a beszélgetéseink” – teszi hozzá Horner.

„Mindkét oldal folytatni szeretné az együttműködést, és megbeszéltük, hogy a nyáron megragadjuk a lehetőséget és leülünk beszélni.” Horner reagált Helmut Marko kijelentésére is, miszerint a csapatnál keresik Webber utódját, aki két év múlva átveheti az ausztrál helyét.

Horner elmondta, hogy egyelőre nem foglalkoznak azzal, hogy mi lesz 2012 után.

„Úgy gondolom, hogy ha megnézed, akkor Helmut azt mondta, hogy talán” – fejti ki Horner. „Szerintem Helmut inkább Ricciardo-ra koncentrált, és ezek a dolgok elveszhetnek a fordításnál.”

„Mark-nak még lehet kettő, három, vagy akár négy éve is a Forma-1-ben. Csak rajta múlik, mert még mindig versenyképes és ki van éhezve” – zárta a csapatfőnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.