Egyik nap 10 sms, majd napokig semmi - mi baja?

Három jel, hogy a pasid sosem fog feleségül venni!

A felszínen sármosak és édesek, nem könnyű nekik ellenállni - de vajon hosszútávra terveznek? Viselkedésük alapján azt gondolnánk, odavannak értünk, ki hinné, hogy terveikben nem is szerepel házasság vagy együttélés?

2011.03.25 14:40ma.hu

A felszínen sármosak és édesek, nem könnyű nekik ellenállni - de vajon hosszútávra terveznek? Viselkedésük alapján azt gondolnánk, odavannak értünk, ki hinné, hogy terveikben nem is szerepel házasság vagy együttélés?

Nem kevés férfi van, aki kívülre azt mutatja, remekül érzi magát veled, odavan érted, ám ha megkapargatjuk a felszínt, könnyen kiderül, hogy nagy csirkefogó.

Néhány jele azért van annak, ha egy pasi ugyan szerelmesnek tűnik, de nemigen tervez hosszútávra - karikagyűrű vásárlása pedig meg sem fordul a fejében.

1. Óvakodj az exüket állandóan szidó pasiktól!

Nem túl biztató olyan férfival együtt lenni, akinek egy jó szava sincs egykori kedveséről vagy kedveseiről. Legtöbbjét hülyének, lustának nevezi, pszichológiai esetként emlegeti.

Valószínű, hogy nem a lányokkal volt akkora gond, hanem elsősorban vele. A pasi minden bizonnyal nem is szívesen alkalmazkodik senkihez. Egyébként pedig nem titok: ha már nem lennétek együtt, téged is hasonlóan "kedves" jelzőkkel illetne.

2. Romantikus vacsora - de milyen?

Egy meghitt, gyertyafényes vacsora önmagában nagyon romantikus dolog - ám ha arra leszel figyelmes, hogy a pasid többnyire félreeső helyekre visz vacsorázni, ahol kevesen vannak, jusson eszedbe, nem azért teszi-e, nehogy valaki más randizáson kapja? Legközelebb ajánlj neki egy forgalmas, népszerű helyet, és figyeld, hogyan reagál.

3. Közelít és távolít

Egyik alkalommal 10 sms-t küld egy éjszaka alatt, majd napokig nem hallasz róla. Órákig beszélget veled a chat-en, de aztán figyelmen kívül hagyja az sms-eidet.

Ha azon gondolkodsz, mi a fene van ilyenkor vele, kénytelenek vagyunk őszinte és meglehetősen kiábrándító válasszal szolgálni: minden bizonnyal épp mással szervezi a randiját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.