Pár nap alatt elfogyott az első adag!

Itt a finom anyatejes fagyi!

Egy londoni étterem anyatej felhasználásával készült fagylaltot kezdett árusítani, az első nagyobb tétel pár nap alatt elfogyott.

2011.03.02 09:00medipress.hu - Fotó: HowStuffWorks

A Baby Gaga fantázianevű fagylalt tizenöt kismama anyatejéből készült, akik egy online fórumon jelentkeztek a különös felkérésre. London trendi Covent Garden-i Icecreamists nevű kávézójában 14 angol fontot kérnek el egy adag anyatejből készült fagyiért.

Fotó: HowStuffWorks

Az egyik anyatejdonor, a 35 éves Victoria Hiley szerint, ha többen lennének tisztában vele, hogy milyen finom az anyatej, sok újdonsült kismama jobban érezné magát a szoptatással kapcsolatban.

Hiley elmondása szerint a lefejt anyatejet először pasztörizálják, majd a köpülési folyamat közben hozzáadják a reszelt citromhéjat és a vaníliát. Az anyák 15 fontot kaptak a tejért unciánként (kb. 380 gramm) - tudta meg a BBC.

Matt O’Connor, az Icecreamists kávéző alapítója nem érti, hogy sok ember miért olyan finnyás az új termékkel kapcsolatban. Ha az anyatej elég jó a gyerekeinknek, akkor elég jó lehet nekünk is, a termék teljesen organikus és természetes, mondja a tulajdonos.

Az Icecreamists szóvivőnője elmondta, hogy nem tervezik a Baby Gaga szélesebb körben történő terjesztését, egy héten belül elfogyott az összes fagylalt, és egyelőre nem szándékoznak újabb adagot készíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.