A párválasztást is meghatározhatják

Ha engem szeretsz, szeresd a kutyámat is!

A britek híresek arról, hogy bolondulásig rajonganak a háziállataikért - olyannyira, hogy egy most, a közelgő Valentin-nap alkalmából elvégzett közvélemény-kutatás szerint kedvenceik akár a párválasztást is meghatározhatják.

2011.02.12 12:05MTI

A szigetország kutyatartóinak több mint nyolcvan százaléka úgy nyilatkozott, hogy sosem randevúzna olyan partnerrel, aki nem kedveli a négylábút.

A megkérdezett 300 ezer állattulajdonos 20 százaléka pedig azt mondta, szívesebben él egy háziállat társaságában, mint szerelmi kapcsolatban vagy házasságban.

A válaszolók 36 százaléka elismerte, hogy kedvencét többször simogatja, mint partnerét. Tizenkét százalékuk bevallása szerint a kutya vagy macska családba kerülése törést okozott emberi kapcsolataikban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.