Forró pillanatok a konyhában

Izgalmasabb a szex konyhai eszközökkel?

Természetes, hogy egy idő után a hálószobában elköltött légyottok kezdenek egy kicsit megszokottá, már-már unalmassá válni.

2011.01.19 15:06napiotthon.hu

Miért is ne próbálnánk ki máshol a forró szeretkezést, mondjuk a konyhában?

Nincs is annál szexibb, mintha arra a látványra tér haza a párunk, hogy egy lenge köténykében és magassarkúban sürgölődünk a konyhában. Ilyenkor valószínűleg nincs is több célzásra szükség, pillanatokon belül a konyhapulton vagy a konyhaasztalon találhatjuk magunkat.

Az ilyen típusú egymásra találás azon túl, hogy új és izgalmas, egyéb előnyökkel is járhat. Először is, ott vannak az illatok, melyek feltüzelhetik vágyainkat, de ezen túl különböző érdekes játékszerek is a kezünkbe akadhatnak, példának okáért a habverő, ami még vadítóbbá teheti az aktust.

No meg valljuk be őszintén: van-e annál jobb, mint mikor egy óriási orgazmus utáni pihegést követően, kéznél van az étel, és hamar neki tudunk esni a finom falatoknak, vagy akár a hűsítő fagyinak?

Azonban, ha kicsit hosszabbra nyújtanánk a játékot, az együtt főzés alkalma is egy remek lehetőség arra, hogy a megfelelő pillanatban partnerünk figyelmét kicsit elvonjuk a húsklopfolásról vagy a szalonna felkockázásának tevékenységéről.

A konyhában szinte kifogyhatatlan a lehetőségek tárháza, mellyel felkorbácsolhatjuk párunk fantáziáját. Akár egy fakanál lenyalása is olyan hatással tud lenni egy férfira a megfelelő tálalással, amiből rögtön megérti, hogy mi is a cél.

Ettől direktebb célzás már csak az lehet, ha egymás ujjáról nyalogatjuk le az éppen készülő mártást.

Ezek után csak arra kell ügyelnünk, hogy a veszélyesebb konyhai eszközöket elkerüljük, és csak olyanokkal kísérletezzünk, melyekkel még véletlenül sem tudjuk megsebezni magunkat.

Merüljünk el az illatokban, az ízekben, és bátran kóstolgassuk a kínálatot az étlapról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.