A kétoldalú fogkrémtubus a megoldás?

Mi csökkenti az otthoni konfliktusok számát?

Bár kevesen ismerik fel, a fogkrém mégis a családi és párkapcsolati béke egyik legádázabb ellensége. Az elsőre ártatlannak látszó tubus számtalan konfliktus forrása lehet.

2010.12.13 12:00napidoktor.hu

A fogkrém természetszerűleg olyan, hogy vagy megeszi a gyerek, vagy pedig több fedezhető fel belőle a tükrön, mosdókagylón, meg egyéb idegborzoló helyeken, mint a kupak mögött.

Tudvalevő ugyanis, hogy a maszat gyakori megjelenésével szerény kiterjedése ellenére is képes egészségtelen magasságokba emelni az ember vérnyomását, ami kisebb óvatlansággal könnyen ujjal mutogatásba, bűnbakkeresésbe, súlyosabb esetben pedig szétköltözésbe torkollhat.

Gyakori probléma lehet az is - ha a fogmosás áldásos szokásából kisebb-nagyobb hibákat vélünk kiolvasni a másik higiénés állapotait, vérmérsékletét és rendszeretetét illetően -, hogy később azokat egyéb tevékenységek kapcsán is felfedezve párunkról nem kimondottan pontos, esetenként egyenesen félrevezető képet alkossunk.

Könnyedén belátható továbbá, hogy a fogkrém használata mentén két határozottan elkülöníthető részre lehet, és talán kell is osztani az emberiséget.

Az egyik csoport megnyomja a tubust a közepén lesz, ami lesz alapon, a másik csoportot pedig azok alkotják, akikben az évek során a matéria kupak felé történő kilátástalan nyomkodása egyfajta mániává nőtte ki magát.

Ez a mindennapos pengeváltás aztán, ha nem ügyelünk rá, később a szélmalomharc érzéséből lassan csendes gyűlölködéssé fajulhat, ami szintén nem nevezhető egy gyümölcsöző kapcsolat alappillérének.

Ezen ismeretek teljes tudatában, már szinte meglepő, hogy nem került még hivatalosan is forgalomba a legtriviálisabb megoldás, a két irányból is nyomható tubus.

Az űrtartalom így remek eloszlással bír, nincs több vita a tubus végén rekedt kipréselhetetlen fogkrém miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.