Csakis természetesen!

Szexuális vágyfokozás étrendváltással

Kutatók pár természetes módot ajánlottak a szexuális vágy növelésére. Jó tanács: dobd fel az étrended! A tengeri gyümölcsök nagyon jót tesznek, különösen a kagylók.

2010.12.06 14:00drinfo.hu

" Az aminosav tartalmuk növeli a szexuális hormonok szintjét a férfiaknál és nőknél egyaránt. Továbbá, a zeller és az édeskömény, melyek természetes ösztrogén szerű összetevőket tartalmaznak, ugrásszerűen növelhetik a vágyadat.” – mondja Amy Reiley, a nemi vágyak növelésének szakértője és a Szerelem étrend szakácskönyv szerzője.

Bizonyos ételek és borok humán feromon szerű illatot bocsájtanak ki (test illatokat, melyek állítólag gerjesztik a szexuális ösztönt). Próbáld ki a pezsgőt vagy szarvasgombát, de például az uborka és az édesgyökér illata is izgató hatással van a nőkre.

A kávé szintén nagyszerű izgatószer lehet

A benne levő antioxidánsok segítenek a fiatalság megőrzésében és a hangulatra is jó hatással van.

Ez a hangulatnövelő a koffein energiájával pont megadja a szükséges inspirációt az asztaltól az ágyig.

„A Szex és New York és hasonló tévéfilmeknek és a pletykalapoknak hála a nők gyakran kényszert éreznek hogy teljesítsenek a hálószobában – még egy hosszú munkával vagy a gyerekekkel eltöltött nap után is.” – idézte a Daily Mail Dr. Lisa Turner pszichológust, a The O-Coach.com alapítójának mondatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.