Ételek, amelyek az ösztöneit táplálják

Vörösborral az érzéki éjszakáért!

Vannak olyan ételek, amelyek energiával töltenek fel, vagy élesítik az elmét, sőt olyanok is, amelyek "zsírégető" hatásúak.

2010.02.27 13:09

Azonban azok az ételek, amelyeket mi tálalunk most Önnek ennél sokkal izgalmasabb hatással bírnak: felkorbácsolják a vágyakat és élvezetesebbé teszik az életet!

A csípős chili
A capsaicin, egy olyan vegyianyag, amit a csípős paprikában mutattak ki, serkenti a vérkeringést és stimulálja az idegvégződéseket, így igazán érzéki élményben lehet része.

A csokoládé

A kakaó olyan kémiai anyagot tartalmaz, amely fokozza az örömérzetet. Minél magasabb a csokoládé kakaótartalma, annál intenzívebb hatásra számíthat, és még csak lelkifurdalása sem kell, hogy legyen a plusz kalóriák miatt! Csak étcsokoládét fogyasszanak.

A vörös bor
Igazán önfeledt és intenzív éjszakára vágyik? Akkor fogyasszank vörösbort. Amellett, hogy gyorsabban ellazul, javítja a véráramlását így jobb lesz az nemi szervek vérellátása az együttlét alatt.

A dió
Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek a nemi hormonok termelését a legmagasabb szinten tartják, ami a kutatások szerint hat a libidóra.

A vanília

Vacsora után a legjobb választásnak tűnik egy finom, valódi vaníliával ízesített fagylalt. Enyhén stimulálja az idegeket, így ami jó, az még jobb lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.