Az ülés háttámláját sem illik rugdosni!

Ezekre tessék figyelni: a büdös, kövér, köhögős utas a legnépszerűtlenebb

Győzött a papírforma: a légi utas ülésszomszédok népszerűtlenségi toplistáján a büdösek, a tüsszentők és a kövérek végeztek az élbolyban.

2009.10.11 08:09MTI

Egy amerikai utazási ügynökség internetes felmérésének eredményeként született a rangsor. Az 1600 amerikai és kanadai megkérdezett fele a kellemetlen szagúakat tette az első helyre, 35 százalékot kaptak a köhögő-tüsszögők, míg a szimplán kövérek 15 százalékot.

A válaszolók kétharmada ülése háttámlájának rugdosását tartja a legnagyobb illetlenségnek, utána a hangos beszéd következik, majd a káromkodás. 44 százalék szerint a kövéreknek két helyet kellene adni, de egy jegy áráért, 39 százalék úgy véli, fizessenek pótdíjat érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.