Pikáns videóval zsaroló taxis

Szexfelvétel mobillal - veszélyes lehet...

Mobiltelefonban tárolt szexfelvétellel zsarolt meg egy taxis egy görög színésznőt Athénban. A díva a taxiban felejtette telefonját, így jutott a taxis az intim felvételhez, amelyért 1500 eurót - 400 ezer forintot - követelt.

2008.02.12 09:50MTI

A fizetésbe a színésznő látszólag belement, ám a pénz átadásakor rendőrök csaptak le a taxisra. A 30 éves férfi azzal védekezett, hogy súlyos pénzügyi gondjai voltak. Most egy ideig nem lesznek, ingyen kap kosztot, kvártélyt.

A görög taxisoknak amúgy igen rossz a hírük, a külföldi turisták állandóan panaszkodnak tisztességtelenségükre.

A taxisok szakszervezete - amely Athén 15 ezer személyfuvarozóját tömöríti - már többször fogadkozott, hogy viselkedési tanfolyamokkal javít a helyzeten, ám nemigen érződik ezek foganatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.