Megdöntötte saját egyéni csúcsát

Szép teljesítmény! Maszturbálás majdnem 10 órán át!

Tavaly 9 óra 33 perccel állította be egyéni csúcsát, amit most, 9 óra 58 percnyi maszturbálással sikerült felülmúlnia a Japán férfinak

2009.05.29 09:36rtlbulvar.hu

Az e-mail interjú során megkérdezett Sato elmondta, hogy rengeteget edzett a megmérettetésre, sokat úszott, 5kg izmot fejlesztett a tavalyi kihívás óta. 

Győzelmének másik kulcsaként a dús fantáziáját nevezte meg. A majdnem 10 óra alatt kétszer érezte, hogy nem tudja folytatni, azonban ilyenkor barátnőjére, családjára gondolt és arra a sok emberre, akik támogatják.
 
Ez adott neki erőt abban, hogy ne adja fel az újabb rekordig. A megmérettetés közben egyszer orgazmusa is volt, azonban nem hagyta emiatt abba a maszturbálást, sőt még csak el sem ernyedt férfiassága. A fickó igazán profi. Elmondása szerint nagyon hálás, hogy családja ilyen rugalmasan kezeli a témát, ellentétben a sok Japán konzervatív családdal. Mindig mellette állnak és ahol tudják segítik őt. A cél a továbbiakban, meghaladni a 10 órát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.