21 millióért blogolhat és teknőst etethet

Még pályázhat! Kelendő a világ legjobb állása

A nagy nemzetközi érdeklődés miatt összeomlott az az ausztrál weboldal, ahol a világ legjobbnak mondott állására lehet jelentkezni. Több százezren látogatták meg az oldalt, ahol a Nagy-korallzátony egyik szigetére keresnek gondnokot.

2009.01.16 12:00rtlbulvar.hu

Egy nappal korábban nagyjából háromszázezer látogatója volt az oldalnak, amely nem bírta el a nagy érdeklődést, és összeomlott. Egy órán belül 25 ezren próbálták megnézni az oldalt. A szóvivő szerint dolgoznak a hiba elhárításán, és az oldal még ma újra elérhető lesz. Queensland idegenforgalmi hivatala a hét elején hirdette meg az állást, és már 350-en jelentkeztek a munkalehetőségre, több országból. 

Van köztük napfényre vágyó brit tinédzser és egy svájci olimpiai bajnok is. A fél éves munkáért 21 millió forintnak megfelelő ausztrál dolláros fizetés jár. 

Az állást elnyerő ember legfőbb feladata az lesz, hogy a szigetek között utazgatva felfedezze a Nagy-korallzátony nyújtotta élményeket, és ezekről egy blogban és videónaplóban számoljon be. A szigetfelügyelő egy luxusvillában lakhat majd, és minden utazását az idegenforgalmi hivatal fedezi.

Az érdeklődők egy legfeljebb egyperces, angol nyelvű videó üzenettel, és a kitöltött jelentkezési lappal kell jelentkezniük. Február 22-ig várják a pályázatokat. Május elején személyes beszélgetésre hívják a 11 legjobb jelöltet. 

Az ő útjukat is fedezi a hivatal. Közülük választják majd ki a szigetfelügyelőt, aki július 1-től állhat munkába. A oldal szerda reggel már elérhető volt, de nagyon lassan és bizonytalanul működött. 

Itt jelentkezhet

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.