Celebvilág

Vajna Timi fergetegeset villantott

Andy Vajna felesége átlátszó ruhában fákat ölelget a Maldív-szigeteken. Hát kell ennél több?

2017.06.05 14:19ma.hu

Vajna Tímea múlt heti budapesti lambózása után újabb akcióval hívta fel magára a figyelmet: a filmügyi kormánybiztos felesége az Instagramon osztott meg magáról egy szuperszexi videót, amelyben egy szál, teljesen átlátszóra ázott ruhában kiszáradt fatörzseket ölelget.



A meglehetősen erotikusra sikerült, fekete-fehér "imázsvideóban" Vajnáné Timi szinte mindent megmutat magából a követőinek. Igaz, azt továbbra sem tudni, miért gyártatja magáról ezeket a kisfilmeket - mint ahogy azt sem, hogy miért a "Maldív szigetek szirénje" címmel tette közzé a legújabb darabot a közösségi kép- és videómegosztó oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.