Celebhírek

Vajna Timi kék Lamborghiniben látogatta körbe a vállalkozásait

Hiába bukott súlyos tízmilliókat a Miss Universe Hungary-n meg a fánkozóján, a jelek szerint még mindig van elég pénze, hogy stílusosan közlekedjen.

2017.06.02 11:10ma.hu
Fotó: Instagram

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Vajna Tímea rengeteget bukott a Miss Universe Hungary-n és a tavaly novemberben nyitott fánkozóján. Szerencsére, azért nem kell félteni Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségét: a 24.hu szúrta ki, hogy az Amerikából hazalátogató üzletasszony egy kék Lamborghinivel járta körbe a vállalkozásait Budapesten.

Timi az Instagramon részletesen dokumentálta a napját. Instastoryja szerint először felkereste a 70 millió forintos veszteséget termelő fánkozóját, majd a Caprice Dorottya Gyémántpalota felé vette az irányt, végül férje kedvenc kaszinójába, a Las Vegasba is ellátogatott. Szerencsére, Andy vállalkozásai szép nyereséget termeltek, így a sok bukta ellenére sem kell attól tartaniuk, hogy felborul a családi költségvetés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.