Celebhírek

Lagzi Lajcsi kiborult az elmeorvosi szakértő véleményén

A zenész áramlopási ügye miatt szerdán áll bíróság elé. A tárgyalás előtt átnézhette a peranyagot.

2017.06.02 08:52ma.hu
Fotó: MTI

Galambos Lajos szerdán áll bíróság elé elhíresült áramlopási ügyében. A zenész a tárgyalás előtt ügyvédjével átnézhette a 10 ezer oldalas ügyészi peranyagot, amiben megdöbbentő részleteket is olvashatott: egy elmeorvosi szakértő ugyanis nem talált nála mindent rendben egy vizsgálat során.

"Egy olyan vizsgálatra hivatkoznak, amelyet még Székesfehérváron ejtettek meg, miután magánzárkába helyeztek. Egy olyan doktornő végezte, akit leginkább a hírhedt náci orvoshoz, Mengeléhez tudnék hasonlítani, de az előtte gyorsan átvizsgáló doktor is parancsra dolgozott. Egy egyszemélyes zárkában, ilyen megaláztatásokat követően mindenki zárkózott szerintem" - mondta el a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki mentálisan teljesen egészségesnek tartja magát.

"Semmi bajom nincs, köszönöm, jól érzem magam, élvezem a zenebarátaim, rajongóim és ismeretlen emberek támogatását, szeretetét. Viszont ezt a doktornőt és az elődjét szeretném eltiltatni a szakmától. Mindent megteszek, hogy a jövőben másokról ne írhassanak hazugságokat, még megrendelésre sem. A vádiratban is szerepel, hogy jól bírom a börtönt, de mentálisan instabil vagyok" - háborgott a trombitás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.