Pedig rakott krumpli lesz ebédre a börtönben

Lagzi Lajcsi kiszabadult

Rögtönzött kis sajtótájékoztatóján megismételte: meghurcolták, ő ugyanis semmiben nem hibázott. Az egész ellene folytatott eljárást megkérdőjelezi.

2016.01.24 10:18ma.hu
MTI Fotó: Lakatos Péter

G. Lajos az ügyészséghez fordul, mert megkérdőjelezi az ellene folytatott eljárást. A zenész, aki vasárnap reggel szabadult a börtönből, változatlanul állítja, hogy nem hibázott semmiben - olvasható az Origo.hu-n.

Rakott krumpli lesz ma ebédre a székesfehérvári börtönben - ez Lagzi Lajcsi kedvenc étele, mint a zenész újságíróknak elmondta vasárnap reggel, amikor kiengedték az előzetesből.

Megmutatta az újságíróknak az "alvószemüvegét" is, amelyet ő maga készített a zoknijából, hogy legalább valamennyit pihenni tudjon.

Rögtönzött kis sajtótájékoztatóján megismételte: meghurcolták, ő ugyanis semmiben nem hibázott. Az egész ellene folytatott eljárást megkérdőjelezi.

A Budapest Környéki Törvényszék pénteken döntött arról, hogy nem hosszabbítja meg a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenész előzetes letartóztatását.

Úgy vélik, már nincs esélye annak, hogy G. Lajos bizonyítékok eltüntetésével vagy manipulálásával nehezíti a nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.