Botrány

Videón, ahogy letartóztatják a nightclubban randalírozó színésznőt

A 30 éves brit színésznő nem akarta kifizetni a számlát. Balhézott, dobálózott, majd a kocsijával összetört egy, a szórakozóhely előtt parkoló autót.

2017.05.22 14:33ma.hu
Fotó: Viral Press

Letartóztattak egy 30 éves brit színésznőt Bangkokban - írja a Daily Mail.

Anna Reese, akit olyan "halhatatlan klasszikusokból" ismerhetünk, mint a The Tsunami Warrior vagy a Brown Sugar 2, egy nightclubban állt neki balhézni vasárnap este, miután kihozták a számláját. Szemtanúk szerint hatalmas patáliát csapott: részegen kiabált, káromkodott, és minden olyan tárgyat hozzávágott a körülötte lévőkhöz, ami csak a keze ügyébe esett. Ezután kiviharzott a klubból, beült a kocsijába, majd lendületből totálkárra tört egy parkoló autót.

Ahogy az alábbi videó is bizonyítja, a kiszálló rendőrökkel sem bánt éppen udvariasan - nem csoda, hogy azonmód le is tartóztatták.



Reese másnap a kamerák előtt kért bocsánatot a viselkedéséért, azt mondta, komoly családi problémái vannak. Nem ez volt az első összeütközése a törvénnyel: 2015-ben egyszer már letartóztatták, mert halálra gázolt egy rendőrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.