Nemtelenül

Milliókat költött rá, hogy úgy nézzen ki, mint egy földönkívüli

A Kaliforniában élő Vinny Ohh műtétileg tervezi eltávolíttatni a mellbimbóit, a köldökét, és a nemi szervét is.

2017.03.06 14:44ma.hu
hirdetés

Már 110 beavatkozáson van túl a 22 éves Los Angeles-i sminkmester. A Vinny Ohh művésznéven ismert fiatalember legfőbb célja, hogy úgy nézzen ki, mint egy nemtelen földönkívüli. Úgy gondolja, hogy ő se nem férfi, se nem nő, és az extrém kinézete azt mutatja, hogyan is érez legbelül.

Ajakfeltöltéssel kezdte az átalakulást 17 éves korában. Hamarosan szeretné műtétileg eltávolíttatni a mellbimbói, köldökét és a nemi szervét is.

Egyéb eszközöket is bevet az extrém kinézet elérése érdekében: óriási fekete kontaktlencsét és hosszú, hegyes műkörmöket hord.

A frizurája sem épp mindennapi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.