Az igazság ideát van

Orosz tudósok szerint földönkívüliek ellenőrzése alatt áll a Napunk - videóval

Az UFO-figyelők szerint ismeretlen űrhajók keringenek a Nap felszínéhez közel. A földönkívüleik szabályozzák ugyanis, mennyi fényt kaphat a Föld.

2016.03.07 16:48ma.hu

Csillagunk fénye és hője tart minket életben, ám a Marsot kutató egyes szakemberek szerint az UFO-k vezérlik, hogy ebből mennyi jut el a Földre.

A YouTube-videózó „UFOlogist” szerint számtalan UFO kering a Nap körül, ezt bizonyítja számos felvétel, amit a nap légkörét figyelő obszervatórium a minap is rögzített. És nem ez volt az első alkalom, az elmúlt egy évben legalább 6-7-szer láttak hasonlót. A pár nappal ezelőtt feltett videón valóban látni különös zöld világító fényeket. „Az embereknek tudniuk kell az igazat, amit a NASA elhallgat” – olvasható a YouTube csatornán a felvétel alatt.

„6-7 évvel ezelőtt hallottam, hogy két orosz tudós azt állította, hogy számos űrhajó egyszerre kering a Nap körül, a nap 24 órájában” – írta Scott C. Waring az UFO-megfigyelésekkel foglalkozó weboldal, az UFO Sightings Daily cikkében. Mint írta, az oroszok szerint követhetetlenül változtatják sebességüket, és hirtelen akár 90 fokos kanyart is bevesznek.

Az már egyértelmű az UFO-hívők számára, hogy mivel az űrlények folyamatosan az űrben tartózkodnak, űrhajóik sokkal jobbak és fejlettebbek mint a mieink.

Waring szerint az orosz felfedezést direkt hallgatják el a hétköznapi emberek elől, pedig az űrlények ott vannak és a jóisten tudja mit művelnek a Napnál. „Talán tényleg csak szabályozzák a Föld melegítését, de az is lehet, hogy valami nagyon fontos elemet gyűjtenek be onnan.”

Egy másik UFO-vadász is talált valamit, ami legalább annyira különleges, mint a fenti eset. Ő a Jupiter holdja, az Európa felé tartó csillagközi anyahajót látott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.