Előkerült

Tizennyolc év után találták meg az elrabolt csecsemőt

Börtönbüntetést kaphat az 50 éves dél-afrikai nő, aki ellopott kórházi kiságyából egy kétnapos csecsemőt, majd sajátjaként nevelte fel tizennyolc éven keresztül.

2016.03.10 15:58ma.hu

A kisbabát elrabló nő nővérnek öltözve csempészte ki az újszülöttet a Cape Town-i kórházból még 1997-ben.

A teória, hogy a kislány mégsem a nő vér szerinti lánya, tavaly merült fel a gyermek vér szerinti szülei és ismerősei köreiben, mikor észrevették, hogy a 18 éves lány kísértetiesen hasonlít egyik iskolatársára. A két lányról egy DNS-vizsgálat során derült ki, hogy testvérek.

A kétnapos korában elrabolt kislány visszaköltözött vér szerinti családjához, de "fogadott anyjára" nehéz idők várnak.

Semmit sem értek a kitalált történetek

A gyermeket elrabló nő azt állította, hogy ő hivatalosan fogadta örökbe a lányt, nem sokkal azután, hogy saját gyermekét elvesztette. Vallomását dokumentumokkal is alátámasztotta.

Elmondta, hogy a kisbabát egy ismeretlen nő nyújtotta át neki egy nyüzsgő vonatállomáson 19 éve, majd amilyen hirtelen felbukkant, el is tűnt.

De a DNS-vizsgálat után nem számított semmilyen történet vagy örökbefogadási papír , a bíróságon első fokon elítélték gyermekrablás vádjával.

A bíró is csak megvetéssel nyilatkozott a hazugságon kapott nőről, aki várhatóan minimum 5 év börtönt kap majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.