Szálló por

Megszüntették a szmogriadót Salgótarjánban

Csütörtökön kissé tovább javulhat a levegő minősége, majd jelentősebb javulásnak péntek napközben lesz nagyobb esélye egy gyenge hidegfront hatására.

2016.01.28 09:27MTI

Megszüntették a szmogriadót Salgótarjánban, mert a szálló por átlagkoncentrációja szerdán már nem érte el a tájékoztatási küszöbértéket - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a városháza.

Fekete Zsolt alpolgármester szerdán azért rendelt el szmogriadót, mert a levegőszennyezettség mértéke két egymást követő napon meghaladta a 75 milligramm/köbméteres küszöbértéket, hétfőn 88,9-es, kedden 98,1-es értéket mértek. A levegőszennyezettség szerdán 53,3 mikrogrammra csökkent.

Az előrejelzések alapján csütörtökön kissé tovább javulhat a levegő minősége, majd jelentősebb javulásnak péntek napközben lesz nagyobb esélye egy gyenge hidegfront hatására. A jövő hét elején a levegőminőség tartós romlása nem valószínű - közölte a városháza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.