Jump!

Gigantikus ugróasztalpark nyílt a bevásárlóközpont tetején

A Westend City Center Millennium tetőkertjén csütörtökön megnyitották a közép-kelet-európai régió első szabadtéri trampolinparkját, amely a világ legnagyobb ilyen létesítménye.

2015.04.09 16:44MTI
Facebook - JumpCity

A 1100 négyzetméteres Jump City - Magyarország sajtótájékoztatóján Kalmár András projektvezető arról beszélt, hogy az Egyesült Államokban öt-hat éve alakult ki a kultusza a trampolinugrásnak mint a fitnesz egyik ágának, s onnan terjedt el.

A most átadott park sajátossága, hogy faltól falig lehet ugrálni, és az asztalokon sávos rendszerben a kezdőtől a profi sportolóig mindenki megtalálja a magának megfelelő trampolint.

Az MTI kérdésére Kalmár elmondta, a park létrehozását nem befolyásolta, hogy a trampolin olimpiai sportág, mert ők a rekreációs sportra koncentrálnak, igaz, szükség esetén a versenysportolóknak is edzéslehetőséget biztosítanak.

A létesítményt a sajtóeseményen többek között kipróbálta Cseh László olimpiai ezüstérmes, világbajnok úszó és Dudás Miklós világbajnok kajakos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.