Ausztrália

A Breaking Bad Walter White-jának példáját követte a világbajnok kajakos

A bíróság bűnösnek találta Nathan Baggaley világbajnok kajakost, aki metamfetamint készített, és adott el.

2015.02.27 09:49ma.hu
Forrás: Twitter

A 2004-es athéni olimpián két ezüstérmet szerző, háromszoros világbajnok ausztrál versenyzőt kilenc vádpontban gyanúsították meg, ebből háromban bűnösnek találták. Készítette, importálta és terítette a kristályként is ismert keménydrogot - írta a Guardian.

Többek között a bátyjával együtt vitte az üzletet, több laborjuk is volt Ausztráliában. valószínűleg többéves börtönre számíthat. A 39 éves kajakos március 6-ig fellebezhet a bíróságon.

A sorozatkedvelők máris az Emmy-díjas Breaking Bad című népszerű sorozat Walter White-jához hasonlítják, aki kémiatanárból lett kristálykészítéssel drogbáró.

Baggaley egyébként 2005-ben megbukott a doppingteszten, szteroidot találtak a mintájában, a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség el is tiltotta a versenyzéstől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.