Krisna hívők karácsonya

Ételt az Életért: 30 tonna tartós élelmiszer, 30.000 adag meleg étel

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének szegényélelmezési missziója december hónapban 12 helyszínen várja a leginkább rászoruló családokat. A karácsonyi csomagok sokaknak a megélhetést jelentik az ünnepekre.

2014.12.13 09:06MTI

Felmérések szerint a világban elhatalmasodó gazdasági krízis hatására hazánkban is mintegy 250 000 gyermek él kirekesztettségben. Idei karácsonyi ételosztásukkal szeretnék ezekre a családokra és gyermekekre felhívni a figyelmet - írja a Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége.

A gyermekeknek a karácsony a mennyiségi és minőségi tápláláson túl az egyik legfontosabb lelki élmény – a szép emlékek ilyenkor íródnak. Ehhez az élelmiszeradományok mellett színezővel, zsírkrétával és más meglepetésekkel is hozzá kívánnak járulni.

Segélyakciójukat ezúttal is hírességek segítik majd. Kiemelt ételosztási programokat a fővárosban több helyszínen, valamint Eger, Debrecen, Somogyvámos, Pécs, Marcali, Nikla, Horvátkút, Szombathely, Miskolc, Szeged, és Kecskemét településeken tartanak.

A programsorozat csúcspontja a Blaha Lujza téri ételosztás lesz, ahová Budapest vonzáskörzetéből is érkeznek a szükségben élők.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.