Jövő héten ők is elhagyhatják a kórházat

Lépfene - két beteget ápolnak még kórházban

A még kórházban lévő két beteg a szükséges antibiotikum-kezelés befejeztével, várhatóan a jövő héten hagyhatja el a kórházat.

2014.07.11 13:58MTI
freedigitalphotos.net/vitasamb2001

Már csak két beteget kezelnek lépfenefertőzés gyanújával a debreceni Kenézy Gyula Kórházban - közölte a kórház szóvivője pénteken az MTI-vel.

Szentgyörgyi János tájékoztatása szerint a többi beteget a hét folyamán jó általános állapotban hazaengedték. A még kórházban lévő két beteg a szükséges antibiotikum-kezelés befejeztével, várhatóan a jövő héten hagyhatja el a kórházat - tette hozzá a szóvivő.

A múlt héten, vélhetően illegális szarvasmarhavágás során, többen lépfenével fertőződtek meg egy tiszafüredi telepen, ahonnan a közétkeztetésbe is szállítottak húst. Nyolc embert vittek kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.