Legyen fitt és vonzó, mire bikinit húz!

Meglestük Szunai Linda titkát: várja felkészülten ön is a strandszezont!

Népszerű szépségkirálynőnek lenni igazi kihívás, jól tudja ezt Szunai Linda, a 2011-es Miss World Hungary győztese, aki mindent megtesz azért, hogy még egészségesebb és fittebb legyen a nyári strandszezonra.

2014.07.08 10:30ma.hu

Ránézésre azt hihetnénk, Szunai Linda számára minden különösebb előkészület nélkül elkezdődhet a strandszezon, pedig a 2011-es Miss World Hungary győztesének is szüksége van néhány trükkre. Most ezeket osztotta meg velünk is, így láthatjuk: nem kell feltétlenül szépségkirálynőnek lenni ahhoz, hogy egészségesen és jó formában bújhassunk bikinibe!

Méregtelenítő csodaturmix

Ha nem bírod a forróságot, cukros limonádék és jeges teák helyett inkább kényeztesd magad egy igazi vitaminbombával, mely nemcsak méregtelenít és fogyaszt, de a szervezetre is jótékony hatással bír. „Napi két pohár turmix, és túlteng bennem az energia!” - vallja Linda, aki a zöldségek és a bennük lévő fontos tápanyagok miatt készítette el először az italt, melyet akár vacsora helyett is ihatsz, hogy a fogyasztó hatás még jobban érvényesüljön.

Szezontól függően a cékla kihagyható vagy helyettesíthető, de a végeredmény így is meglepően finom!” Hozzávalók: cékla, brokkoli, karfiol, uborka, répa, kivi, alma, gyömbér, narancslé, ásványvíz

Barnaság: csak fokozatosan!

Linda nemcsak belül, de kívül is odafigyel az egészségére: „Mivel nagyon érzékeny a bőröm, ezért fokozatosan kell hozzászoktatnom magam a napsütéshez, nehogy hirtelen leégjek” –árulta el a szépségkirálynő. A kipirosodás, kellemetlen fájdalom és hólyagosodás elkerülése végett érdemes követni a példáját, és először csak keveset napfürdőzni, alkalmanként egy kicsit megnövelve a barnulással töltött időt. Mindig legyen kéznél megfelelő típusú, magas faktorszámú napolaj, és elegendő mennyiségű víz, mellyel megelőzhető a bőrszárazság és a dehidratáltság. Linda azt javasolja, hogy a kalapod se hagyd otthon, így elegánsan szembeszegülhetsz az alattomos napszúrással is!

Fotó: Life

Vibráló árnyalatok

Linda imádja élénk kiegészítőkkel, körömlakkokkal feldobni a megjelenését. "A feltűnő színek vidámak, vonzzák a tekintetet, ráadásul nyáron gyönyörűen mutatnak a barna bőrön!" - erre a kijelentésre csak helyeselni tudunk. Mivel az idei szezon fürdőruhadivatja a harsány, már-már neonos színek, és a virágminták, elsőként szerezz be egy vadonatúj bikinit, vagy egy szexis trikinit, ha inkább a zártabb fazonok híve vagy.

Támadás a makacs testrészek ellen!

Manapság szinte már nincs olyan probléma, amire ne találhatnánk megoldást a szépségipari kezelések széles palettáján. Mint minden szépségkirálynő, Linda is kíváncsi az újdonságokra, így kipróbált egy zsírbontó injekciós kezelést, mely kiválóan küzd az eltávolíthatatlannak tűnő "babaháj" ellen. A sok mozgás és diéta dacára is vannak az emberi testen olyan területek (comb, fenék...) ahonnan egyszerűen lehetetlen küldetésnek számít ledolgozni az esetleges párnácskákat. "Ezzel a kezeléssel ez többé nem akadály, egy kis trükkel tényleg elérhető az álomalak! És bár az injekció elsőre félelmetesnek tűnhet, cseppet sem fájt!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.