Előadás nőknek a betegség megelőzéséért

Tanulja meg az emlő önvizsgálatát!

A nőket veszélyeztető daganatos betegségek leggyakoribb formája az emlőrák - Magyarországon minden nyolcadik nőnek kell szembenéznie a kórral. Felvilágosító előadást tartanak az emlő önvizsgálatáról ma délután fél hattól Hatvanban.

2008.08.07 12:15rakliga.hu

Húsz perc az életéből, az életéért!

A nőket veszélyeztető daganatos betegségek leggyakoribb formája az emlőrák. Magyarországon minden nyolcadik nőnek kell szembenéznie a kórral.

Ez évente több mint hétezer érintettet jelent. Korai felismeréssel az emlőrák legyőzhető! Beszéljünk végre nyíltan és kendőzetlenül, hisz magunk közt vagyunk.

Szégyenkezés és titkolózás nélkül szóljunk mi is a női mellről és annak szépségéről. Tartsuk becsben ezt a nőiesség alapvető szimbólumává vált testrészünket.

Itt az ideje, hogy a túl kicsi, túl nagy, túl csúnya felkiáltás helyett elkezdjünk olyan kifejezéseket keresni, amit egyszerűen nem lehet negatívvá formálni!

Mondjuk azt, hogy egészséges!

Jöjjön el, és tanulja meg az emlő önvizsgálatát!

A felvilágosító előadásra várnak minden 14 év feletti hölgyet, augusztus 7-én, csütörtökön, 17.30-tól Hatvanban, az Iskola út 14. szám alatt (volt rendőrségi épülettel szemben, az állatorvosi rendelő fölött).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.