Jótékony árverés

Sztárok kalapács alatt

Az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány munkáját támogató hírességek a hétvégén licitre bocsátják személyes tárgyaikat, ezzel is támogatva a rászoruló gyermekek ügyét.

2013.12.07 19:19ma.hu
Egyfajta szupererő

Budapest legnagyobb családi bevásárló- és szórakoztatóközpontja és az UNICEF közösen meghirdetett december 8-i délelőtti rendezvényén kalapács alá kerülnek a jótékonykodó hírességek személyes, kedvenc tárgyai.

A rajongók licitálhatnak D. Tóth Kriszta és kislánya Lola egyedi díszítésű üvegbögréjére és dedikált UNICEF-es gyerekpólójára, Fluor Tomi klipjeiből híres MEDVEEEE-jére, Kocsis Tibor egyik fellépésén viselt ingére és Vastag Tamás első színházi premierje alkalmából kapott pólójára.

Az aukción a sztárok koncerttel is szórakoztatják a Campona látogatóit, illetve egy különleges rajzpályázat 15 legjobb gyermekrajzai is elárverezésre kerülnek, így ezek megvásárlásával is támogathatják a nemzetközi segély- és fejlesztési szervezetet az adakozni vágyók.

Fluor Tomi, aki szintén fellép a vasárnapi jótékonysági rendezvényen hozzátette:
„Alapjáraton ismertnek lenni felelősség és egyfajta szupererővel ruház fel minket. Én a példamutató szuperhős szerepét igyekszem játszani, aki felhívja a figyelmet a jó ügyek támogatására. A rászoruló, beteg gyermekeket mindig is szívügyemnek tekintettem, sokszor megyek kórházakba énekelni, rajzolni a kis betegekkel. Az UNICEF munkájának támogatására pedig kiemelt figyelmet fordítok.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.