Négy főzőkonyha újult meg az idén

Valami megmozdult a közétkeztetésben

Mindig is utálta a menzán "felszolgált" ételeket? Nos, a gyereki már reménykedhetnek; megújulóban van a közétkeztetés.

2013.12.07 09:35MTI

Négy főzőkonyha újult meg idén a főváros XX. kerületében több mint 160 millió forintból, a legutóbbit, az Ady Endre Általános Iskola konyháját a héten adták át.

A konyhák számos szabványnak eleget tesznek és egészségesebb ételek készülnek több ezer gyereknek. Bővült a hűtőkapacitás, és új sütők, konyhai eszközök kerültek az érintett intézményekbe, amelyek összesen ötezer óvodást és iskolást látnak el. Mindezzel tizenhat új munkahely jött létre a városrészben. A fejlesztéseket a kerület közétkeztetéséért felelős PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. finanszírozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.