Felmérés

Ki mikor cserél ágyneműt?

Az Egyesült Államokban az egyedül élő férfiak egy év alatt csak négyszer váltják ágyneműjüket, míg a nők kéthetente, azaz hat és félszer sűrűbben.

2013.08.27 06:29MTI
http://www.freedigitalphotos.net

A 35 és 50 év közötti emberek a legszorgosabb ágyneműhúzók, ők hajlamosak leginkább arra, hogy hetente mossanak ágynemű.

Az asztmával, szénanáthával bajlódók szintén gyakrabban cserélik lepedőjüket, ágyneműhuzatukat. Az ő esetükben a "ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát" tézisnek a legnagyobb a súlya - jegyezte meg a honlap, amely felmérésével az ágyneműcsere optimális gyakoriságára kereste a választ, ám csak arra jutott, hogy az jószerivel mindenkinek a tisztasági igényszintjétől és egészségi állapotától függ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.