Gyógyszermentes allergiakezelés

Egyedi keleti gyógymód - akupunktúrával az allergia ellen

Az allergiás megbetegedések - mostanában jelentkező szénanátha, asztma - kezelésének egyedi megközelítését kínálják a keleti gyógymódok, azon belül is az akupunktúra.

2008.06.26 14:40orvostkeresek.hu

Az allergiás túlérzékenységi tünetek lehetnek légzőszerviek: ekkor beszélünk szénanátháról, asztmáról. Lehetnek viszketéses bőrtünetek: ekcéma, csalánkiütés, valamint emésztőszervi panaszok. Az allergiás megbetegedéseket a hagyományos kínai orvoslás a védő energiával hozza összefüggésbe, és energiatöbblet állapotot kezel az un. akupunktúrás pontok és meridiánok segítségével. Akupunktúrás kínai gyógyítás során a megbetegedésnek, tüneteknek megfelelő meridián menti akupunktúrás pontokat kezeljük. 

Az akupunktúrás kezelés történhet rendkívül vékony tűvel, amely behelyezése fájdalomérzést szinte alig okoz. Lehetőség van a lézerterápiára is, amely fájdalommentesen ingerli az akupunktúrás pontokat. Ez előnyt jelent a gyermekek és az érzékenyebb felnőttek gyógyításában. Az allergiás megebetegedések (szénanátha, asztma, ekcéma, ételallergia) tüneteinek kezelése lehetséges a tünetek felléptekor, akut esetben. 

Amennyiben gyógyszermentesen szeretne tüneteitől megszabadulni, a tünetek felléptekor vagy azt megelőzően keressen fel akupunktúrás szakembert. 

Az akupunktúrás kezelésről további információkat talál a Budai Allergiaközpont honlapján. 

http://www.allergiakozpont.hu/akupunktura

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.