Mi, tenger nélkül, középmezőnyösek vagyunk

Olaszországban a legdrágábbak a kempingek

Európában Olaszországban a legdrágábbak a kempingek, Magyarország a középmezőnyben foglal helyet - derül ki abból az összeállításból, amit a Düsseldorfban augusztus 25. és szeptember 2. között tartandó Caravan Salon lakókocsi és kempingkiállítás alkalmából tettek közzé.

2012.08.26 18:26MTI

Az ADAC német autóklub adatai szerint Olaszországban átlagosan 44,60 euróba kerül egy éjszaka főszezonban két felnőtt és egy kiskorú gyermek számára. Az árban benne van az autó, valamint a lakókocsi helyének a díja, illetve egyéb költségek.

Hasonlóan magas árat, átlagosan 40,55 eurót kell fizetni ugyanezekért Svájcban. Ennél kedvezőbb az árfekvés Németországban(26,50 euró), Magyarországon (23,20 euró) és Lengyelországban (20 euró).

Az összeállítás szerint a gazdasági nehézségek ellenére a kempingezés változatlanul népszerű Európában, amit az is jelez, hogy jó pénzügyi helyzetben vannak a lakókocsikat, kempingcikkeket gyártó vállalatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.