Az anál- és a szexjáték nem első alkalomra való...

6 dolog, ami megijeszti szex közben a nőt!

A szex csodálatos dolog, az első alkalmak az új partnerrel pedig mindig nagyon izgalmasak - bizonyos dolgokat azonban talán nem kellene elsőre kipróbálni, mert a nő gyorsan menekülőre foghatja a dolgot.

2012.02.07 18:55ma.hu

Ahogyan csodálatos, ugyanúgy megfélemlítő tapasztalat is lehet első alkalommal a szex egy új emberrel. Amennyiben legközelebb nem elérhető a nő, ez is lehet az egyik oka...

A furcsa, váratlan, vagy egyenesen ijesztő élményekkel alaposan megfutamítjuk a hölgyet, ezért érdemes átgondolni, mit ne vessünk be az első vagy első néhány együttlét alkalmával.

1. Az egyik legkétségbeejtőbb dolog a nő számára az első alkalmak egyikén olyasmit kérni tőle, amit azelőtt sosem tett. Attól függetlenül, hogy mennyire magabiztos, mennyire fogadja el a testét, mennyire szégyenlős, elég változatosak a reagálási lehetőségek.

Mindenesetre ha valamiben még nincs tapasztalata, az kellemetlen lehet neki. Ha fel is vetjük a témát, vezessük azt elő óvatosan és ne rontsunk rá a nőre.

2. Durva szex: sose fonjuk a kezünket a nyaka köré úgy, hogy félelmet keltsünk benne, mintha fojtogatni akarnánk. Bizonyos mozdulatok, amelyek a férfi számára az izgalmat fokozzák, a nőnek ijesztőek lehetnek. Sok ember élvezi a durva szexet, a szerepjátékot vagy akár a fájdalmat, de ehhez olyan partner is kell, aki szintén élvezetet talál benne, és nem fogja menekülőre a dolgot.

3. A nem várt anális szex - ha a nő vevő is az anális szexre, ahhoz alapos előkészítés szükséges. A váratlan akció nemcsak fájdalmas, de úgy megijeszti a nőt, hogy lehet, soha többet nem akarja a pasit látni.

Ha érzi, hogy a pasi (az anális szex előkészítéseképp) az ujjaival vagy a nyelvével matat az adott területen, az is éppen elég számára a kiboruláshoz. Mindig tudjuk meg a nő véleményét a dologról, mielőtt ilyesmibe belefogunk!

4. Extrém szex-játékok - szintén nem az első alkalmakra valók. Legyen az vibrátor, bilincs, netán kötél vagy ostor, mely talán részét alkotja a szexuális életünknek, nem biztos, hogy az a női partner számára is normális. Mielőtt ilyesmikkel próbálkozunk, kérjük ki a hölgy véleményét úgy általában a szexjátékok használatáról.

5. Csúnya beszéd az ágyban - ha az váratlan és a férfi személyiséghez a nő szemében nem igazán illő, szintén félelmet kelthet. Az izgalom csúcspontján kicsúszhat az ember száján néhány csúnya szó.

A piszkos beszéd izgató lehet, de ha valaki nem vevő rá, azt kár erőltetni. Csak rosszul érzi majd magát miatta. Érdemes megtudakolni, szexuális partnerünk mennyire élvezi a trágárkodást az ágyban...

6. Az édes hármassal vagy a csoportszex-szel
sem érdemes előhozakodni idejekorán, ha valakinek ilyen vágyai vannak.

Kell ahhoz egy kis idő, hogy két ember kiismerje egymást, a szexuális szokásait, és megtudja, hajlandó lenne-e egyáltalán belemenni ilyesmibe a másik fél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.